• Essex, Connecticut
    The owners of this house are proprietors of a well-known restaurant in town. Not surprisingly, they wanted a much bigger kitchen with lots of room for family gatherings.
  • Essex, Connecticut
    They also wanted to enjoy the stunning views of the side yard with its pool and Falls River beyond.
  • Essex, Connecticut
    The house prior to renovation. The only existing window in the kitchen was to the right of the covered entry. The window to the left was in a single-car garage
  • Essex, Connecticut
    The greatly expanded kitchen/family area is a celebration of air and light. A fireplace was added to add focus and warmth to the space. The kitchen also has a mudroom entry with coat closets, lavatory, laundry and household offices.
  • Essex, Connecticut
    Custom built cabinetry was built to resemble fine furniture. A bay-shaped alcove to the right illuminates the cooking area and provides a lovely view.
Panels:
Now Loading